sue's FotoPage

By: sue fadri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Saturday, 1-Jul-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
my wedding day!!

 
 
 
View all 30 photos...
x sempat laa nak tulis pape...


Saturday, 26-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
blackpool

 
 
 
View all 12 photos...
mlm td bermlm kat edinburgh.....pagi2 adam bertolak ke glasgow n blackpool....kitorg balik mlm tue jgk ;p

first place yg kitorg pegi museum science kat glasgow..pas2 straight ke blackpool tmpat funfair...teringin nak naik roller coaster dier tapi beth tak mo soo terlepaslaaa hajat hehehe....kitorg jln2 kat beach....hari gulap masa tue.....


Thursday, 24-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
edinburgh+glasgow

mir+ara nyer honeymoon!! masa breakfast kat tmpat tinggl mlm td.
gulaplaaa tak nmpk hehehe
dr kamera beth..pndngan dr tmpat mkn
View all 29 photos...
sue plan g jln2 ngan beth ke scotland tahun nih..memndangkan kitorg takkan ada masa lagi nak spend time together....final year...bulan 5 nih beth dah nak balik...sedey giler


Wednesday, 12-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
gambar bilik final year ;p

 
 
 
View all 6 photos...
hopefully this will be my final year....2005
doakan sue berjaya lepasi tahun akhir...
concept still sama tak berubah walau seinci
takde apa yg istimewa...kecuali brg2 yg dihiasi dlm bilik yg istimewa....
nih pun dah nmpk crowded



Monday, 27-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
g birmingham (bullring)

 
 
 
View all 17 photos...
hari isnin 27/12 g birmingham...kalau ikut plan nak g carboot beso kat washall tapi ermmmm tak ingat jalan mana...ceh mcm sue plak yg drive kete tapi apa pun ermmm cecah cugaklaaa kaki ke birmingham nih....


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net